Asennuslattiat konesaleihin ja toimistoihin

Atlas asennuslattiat ovat avattavia, korotettuja moduulirakenteisia lattioita konesaleihin, valvomoihin, sähkökeskuksiin ja korkealaatuisiin toimistorakennuksiin.

Asennuslattiat piilottavat tekniikan

Atlas asennuslattiat eli toiselta nimeltään korokelattiat tuovat tilaan käytännöllisyyttä ja siisteyttä, sillä lattian avulla kaikki tekniikka voidaan asentaa lattian alle. Kokonaisuutta voidaan tarvittaessa muuttaa ja lisätä asennuksia vaivattomasti.

Atlas-lattioiden levyt, pinnat ja alusrakenteet määritellään kunkin käyttötarkoituksen mukaisesti. Parhaat asennuslattiat toteutetaan huolellisella suunnittelulla ja laadukkaita valmistusmenetelmiä käyttäen.

Atlas-korokelattian laadunvarmistusjärjestelmä joka ulottuu suunnittelusta asennukseen ja dokumentointiin saakka takaa luotettavan ja pitkäikäisen käytettävyyden.

 

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Moduuliset avattavat rakenteet

Asennuslattiat ovat elementtityyppisiä koottavia ja avattavia rakenteita, joita käytetään:

  • tietokonekeskuksissa
  • tele-, serveri- ja sähkötiloissa
  • muuntamoissa
  • valvontakeskuksissa
  • laboratorioissa
  • puhdastiloissa
  • korkeatasoisissa muunneltavissa toimistotiloissa.

Lattioiden alle voidaan sijoittaa kaikki tarvittava tekniikka, sähkö- ja datakaapelointi ja putkistot. Myös ilmastointi voidaan hoitaa asennuslattian kautta.

Ota huomioon ainakin seuraavat!

Kantavuus määritellään koko rakenteelle. Levyjen pistekuormitettavuus on määräävä tekijä ja sen osalta on huomioitava myös varmuuskerroin. Alusrakenteen jalkojen rakenteellinen lujuus vaikuttaa koko kohteen turvallisuuteen. Neliökuormitettavuuden määrittelemisessä on huomioitava sekä levyjen että alusrakenteen lujuus, joka on riippuvainen myös asennuslattian korkeudesta.

Sähkönjohtavuus määritellään kokonaisvaltaisesti siten, että se käsittää pintamateriaalin, levyrakenteen ja alusrakenteen osat. Myös lattian maadoittamiselle on oltava ohje.

Paloluokitus määritellään koko rakenteelle.

Suunnitteluperiaatteet

Lue lisää suunnitteluperiaatteistamme »

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Tarjoamme asiakaskeskeiset ja laadukkaat asennuslattia- ja konesaliratkaisut sekä muunneltavat Flexible Space toimistotilojen rat­kaisut yli 30 vuoden kokemuksella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Oy Atlas Environment Ab © 2024

PYYDÄ TARJOUS