AET Flexible Space

Monet yritykset joutuvat miettimään, miten työt organisoidaan ja hoidetaan parhaiten nyt ja tulevaisuudessa. Flexible Space -järjestelmä tarjoaa joustovaraa ja lisää työn tuottavuutta optimoimalla työntekijän henkilökohtaisen mikroilmaston.

Oy Atlas Environment Ab:n maahantuoma Flexible Space -järjestelmä tuo tilanhallintaan uusia työkaluja. Järjestelmällä voidaan toteuttaa vaativatkin uudis- ja saneerauskohteet. Flexible Space -järjestelmällä suunnittelijat luovat ja toteuttavat toimistojen lattia- ja ilmastointiratkaisuja. Niissä otetaan huomioon olemassa olevien vaatimusten lisäksi myös tulevaisuuden muutostarpeet.

Flexible Space -järjestelmä tuo säästöjä

Alalla puhutaan churn rate -tekijästä, joka tarkoittaa työntekijöiden ja työpisteiden siirtoa toimiston sisällä. Usein siirrot alentavat työn tuottavuutta ainakin hetkellisesti. Flexible Space -järjestelmän muunneltavuuden ansiosta siirrot voidaan tehdä nopeasti ja kustannuksia säästäen. Järjestelmän avulla työntekijät voivat vaikuttaa oman työpisteensä olosuhteisiin ja säätää itselleen sopivan lämpötilan.

Järjestelmän avulla sisäilman laatu voidaan pitää parempana kuin perinteisillä ilmanvaihto- / ilmastointijärjestelmillä. Tutkimusten mukaan terveen rakennuksen raja-arvot on puolitettu.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Helppo asennus

Järjestelmän asennuksessa on kolme vaihetta:

  • Ensimmäisessä vaiheessa asennetaan jäähdytinyksikkö, lämmitysjärjestelmä ja korotettu lattia.
  • Toisessa vaiheessa asennetaan keskusyksiköt ja lämminvesi- sekä jäähdytysliuospiirit.
  • Kolmannessa vaiheessa asennetaan lattiayksiköt ja Fresh Air System -raitisilmajärjestelmät.

Helposti muunneltava järjestelmä tehostaa toimiston tilankäyttöä ja tuo selkeitä säästöjä. Järjestelmän avulla voidaan säästää rakennuskustannuksia 5–7 prosenttia. Rakennusaikaa voidaan lyhentää huomattavasti, sillä talotekniikka-asennukset tehdään lattiatasolla. Järjestelmällä saavutetaan säästöjä myös energiankulutuksessa ja muissa ylläpitokustannuksissa.

Vapautta suunnitteluun

Arkkitehdeille ja suunnittelijoille järjestelmä tarjoaa useita tervetulleita ratkaisumahdollisuuksia. Flexible Space tuo tilasuunnitteluun ennennäkemätöntä vapautta. Joustava järjestelmä takaa sen, että suunnitelmia voidaan muuttaa vaikka viime hetkellä – jos asiakkaan tarpeet äkisti muuttuvat.

Myös kiinteistösijoittajat ovat tyytyväisiä, koska muunneltavan järjestelmän ansiosta kiinteistöomaisuuden arvo säilyy. Kiinteistön käytön uudelleenjärjestelyt tai vuokralaisten vaihtuminen vaikka kokonaan eivät aiheuta suuria kustannuksia. Kiinteistöjen jalostus voidaan tehdä pienemmillä investointikustannuksilla, jolloin sijoitetun pääoman tuotto paranee.

Lisätietoja ratkaisusta löydät flexiblespace.com -sivustolta.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Tarjoamme asiakaskeskeiset ja laadukkaat asennuslattia- ja konesaliratkaisut sekä muunneltavat Flexible Space toimistotilojen rat­kaisut yli 30 vuoden kokemuksella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Oy Atlas Environment Ab © 2024

PYYDÄ TARJOUS